NOTÍCIES


27/09/2019 - La Paeria atura la tramitació del nou POUM i aixeca la suspensió de llicències

En data 27 de setembre de 2019 el Ple de l’Ajuntament de Lleida va aprovar deixar temporalment sense efecte la suspensió de la tramitació dels plans urbanístics derivats concrets i de projectes de gestió urbanística i d'urbanització, així com la tramitació de les llicències d’edificació, reforma, rehabilitació de construccions, d’instal·lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, establert en el punt vuitè de l’acord del Ple de l’Ajuntament de data 25 d’abril de 2018 que va aprovar inicialment el Pla d’ordenació urbanística municipal de Lleida.

Anunci BOP   Anunci DOGC
 

Pujar
25/04/2018 - El Ple fa l'aprovació inicial del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), l'instrument que vertebra el disseny de la Lleida del futur

El nou POUM aposta per un model de capital compacta i verda que afavoreix l'activitat econòmica, la qualitat de vida sostenible així com la protecció del patrimoni cultural i natural.

Llegir més
 

Pujar
14/03/2018 - Eixos sobre la Sostenibilitat i la Mobilitat del POUM

La Paeria explica als sectors de la sostenibilitat i la mobilitat de la ciutat, els eixos principals del POUM sobre aquests temes.

Llegir més
 

Pujar
12/03/2018 - Presentació de l'ordenació de Sucs

La Paeria explica als veïns i les veïnes de Sucs els eixos principals del Poum.

Llegir més
 

Pujar
08/03/2018 - Presentació sobre els Eixos de Cohesió Social i Urbana del POUM

Presentació a les entitats veinals de la ciutat, sobre els eixos de cohesió social i urbana del POUM de Lleida.

Llegir més
 

Pujar
02/03/2018 - Presentació de l'ordenació de Raïmat

La Paeria explica als veïns i les veïnes de Raïmat els eixos principals del Poum.

Llegir més
 

Pujar
14/02/2018 - Presentació del Catàleg de Béns a protegir de Lleida

Presentació del document de treball del Catàleg de Béns a protegir de Lleida a la Casa de la Volta de la Seu Vella de Lleida.

Llegir més
 

Pujar
07/02/2018 - Presentació del document de treball per a l'Aprovació Inicial del POUM a l'Horta

Presentació del document de treball per a l'Aprovació inicial presentat al Local Social de Butsenit.

Llegir més
 

Pujar
06/02/2018 - Presentació del document de treball per a l'Aprovació Inicial del POUM

Presentació del document de treball per a l'Aprovació inicial presentat al Teatre Municipal i Palau de Congresos de Lleida.

Llegir més
 

Pujar
04/01/2018 - Presentació del POUM a la Premsa de Lleida

Presentació del document de treball per a l'Aprovació inicial a la Premsa de Lleida.

Llegir més
 

Pujar
04/05/2016 - Presentació de l’Avanç del POUM a les persones i entitats de l’Horta de Lleida

La reunió tindrà lloc el proper 17 de maig, a les 19 hores, al local social de l’Associació de Veïns de la Partida Copa d’Or i Sot de Fontanet.

Llegir més
 

Pujar
06/10/2015 - Presentació de l’avanç del POUM a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat

La presentació de l’Avanç del POUM en aquesta comissió suposa un pas més en el procés per a la seva aprovació definitiva.

Llegir més
 

Pujar
18/03/2015 - Àngel Ros: “La Paeria impulsarà un lobby per influir en el desenvolupament de les comunicacions i els corredors ferroviaris amb incidència a Lleida, en especial el Corredor Ferroviari Mediterrani de Mercaderies”

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que està elaborant l’Ajuntament de Lleida impulsa estratègicament la industrialització de la ciutat. Així, La Paeria ja prepara el planejament urbanístic de l’extensió del polígon del Segre fins al terme d’Alcoletge i la primera fase del Polígon de Torreblanca .

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) aconsegueix una àmplia participació ciutadana, amb 76 suggeriments i propostes que han generat 24 nous elements que s’estudiaran per la seva possible incorporació al Pla.

Llegir més
 

Pujar
17/10/2014 - INFORMACIÓ PÚBLICA DEL DOCUMENT DE L'AVANÇ DEL POUM

Del 17 d'octubre de 2014 fins al 18 de desembre de 2014 es sotmetrà a informació pública el document de l'Avanç del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Lleida 2015.

Llegir més
 

Pujar
14/10/2014 - L'Escola Municipal Leandre Cristòfol acull l'exposició de l'Avanç del POUM

El paer en cap, Àngel Ros, ha destacat que "el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal orienta Lleida cap a un model de ciutat capital en equipaments, serveis i oportunitats tant pel desenvolupament de les persones com pel desenvolupament econòmic".

Llegir més
 

Pujar
03/10/2014 - El Ple Municipal aprova l’Avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Lleida dels propers 15 anys

Àngel Ros: “El POUM orienta Lleida cap a un model de ciutat capital en equipaments, serveis i oportunitats tant pel desenvolupament de les persones com pel desenvolupament econòmic”.

Llegir més
 

Pujar
30/09/2014 - El nou POUM defineix 23 àmbits d’actuació i rehabilitació al Centre Històric i aposta per reformar habitatges antics en altres barris

Llum verda a l'Avanç del Pla d’Ordenació Urbanística municipal de Lleida 2015, que ara se sotmetrà a informació pública dos mesos.

Llegir més
 

Pujar
30/09/2014 - Prop de 500 persones de 244 entitats han assistit a la presentació de l'avanç del POUM

Aquest vespre l'alcalde ha presidit l'última, als consells territorials de Cappont, Bordeta i Magraners.

Llegir més
 

Pujar
23/09/2014 - Presentació de l’avanç del POUM als Consells Territorials de Balàfia, Pardinyes i Secà

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la reunió en què exposarà les línies principals del pla, com és el desenvolupament de la capitalitat de Lleida i l'aposta per la cohesió urbanística de la ciutat amb noves actuacions adreçades a millorar les rondes i dibuixar una Lleida més verda, utilitzant els elements naturals de la ciutat i potenciant el paper del riu com a eix vertebrador.


Llegir més
 

Pujar
22/09/2014 - Presentació de l’avanç del POUM als Consells Territorials del Centre Històric i l’Eixample

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la reunió en què ha exposat les línies principals del pla com és el desenvolupament de la capitalitat de Lleida i l'aposta per la cohesió urbanística de la ciutat amb noves actuacions adreçades a millorar les rondes i dibuixar una Lleida més verda, utilitzant els elements naturals de la ciutat i potenciant el paper del riu com a eix vertebrador.


Llegir més
 

Pujar
15/09/2014 - Presentació de l’avanç del POUM a les associacions i les entitats de l’àmbit social i a Sucs i Raimat

L’alcalde, Àngel Ros, ha presidit la reunió en què ha exposat les línies principals del pla com és el desenvolupament de la capitalitat de Lleida i l'aposta per la cohesió urbanística de la ciutat amb noves actuacions adreçades a millorar les rondes i dibuixar una Lleida més verda, utilitzant els elements naturals de la ciutat i potenciant el paper del riu com a eix vertebrador.


Llegir més
 

Pujar
01/07/2014 - Presentació de l’avanç del POUM als representants de l'àmbit educatiu de Lleida

L’alcalde Àngel Ros ha presidit la reunió, a la qual han assistit els membres del consell escolar municipal, del consell municipal de l'FP i de la Universitat de Lleida.


Llegir més
 

Pujar
28/06/2014 - A Peu de Carrer " Pla d’Ordenació Urbana Municipal "

Lleida Televisió emet aquest dissabte l’últim “A peu de carrer de la temporada”. En ell, repassarem de la mà de l’alcalde Àngel Ros com es perfila el futur i el creixement de la ciutat durant els pròxims 15 anys. Les principals directrius dibuixen les estratègies del Pla d’Ordenació Urbana Municipal en el que s’ha estat treballant i que ara s’està presentant als diferents col.lectius dins d’un procès que s’allargarà fins la seva aprovació definitiva. L’”A peu de carrer”, a més, respondrà les preguntes que els lleidatans formulen al paer en cap sobre les dinàmiques i el funcionament de la ciutat.


Veure video del programa
 

Pujar
10/06/2014 - Presentació de l’avanç del POUM a la Mesa Sectorial de la Construcció i Agents de la Propietat Immobiliària i a les Associacions d’Empresaris de Serveis, d’Indústria i Comerç

L’alcalde, Àngel Ros, ha presidit la reunió en què s’ha exposat les línies principals del pla com és el desenvolupament de la capitalitat de Lleida i l'aposta per la cohesió urbanística de la ciutat amb noves actuacions adreçades a millorar les rondes i dibuixar una Lleida més verda, utilitzant els elements naturals de la ciutat i potenciant el paper del riu com a eix vertebrador.


Llegir més
 

Pujar
28/05/2014 - Presentació de l’avanç del POUM als representants dels Col·legis Professionals

L’alcalde Àngel Ros ha presidit la reunió en què ha exposat les línies principals del pla com és el desenvolupament de la capitalitat de Lleida i l'aposta per la cohesió urbanística de la ciutat amb noves actuacions adreçades a millorar les rondes i dibuixar una Lleida més verda, utilitzant els elements naturals de la ciutat i potenciant el paper del riu com a eix vertebrador.


Llegir més
 

Pujar
20/05/2014 - Presentació de l’avanç del POUM als tècnics i responsables dels departaments de la Generalitat i de l'Estat

L’Alcalde Àngel Ros ha presidit la reunió en què ha exposat les línies principals del pla com és el desenvolupament de la capitalitat de Lleida i l'aposta per la cohesió urbanística de la ciutat.


Llegir més
 

Pujar
24/04/2014 - Presentació de l'Avanç del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal a la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida i a la Comissió de l’Horta

L’Alcalde Àngel Ros ha presidit la reunió en què ha exposat les línies principals del pla com és el desenvolupament de la capitalitat de Lleida i l'aposta per la cohesió urbanística de la ciutat.


Llegir més
 

Pujar
10/04/2014 - PRESENTACIÓ DE L'AVANÇ DEL PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

En data 10 d'abril de 2014 s’inicia un cicle de presentacions a diferents administracions, col·lectius, col·legis professionals i associacions veinals i ciutadanes de l'Avanç del Pla d'Ordenació Municipal.

L'Avanç del Pla d'Ordenació urbanística Municipal s'estarà presentant des de l'abril fins al juny de 2014.


Llegir més
 

Pujar
11/07/2012 - SESSIÓ CONSTITUTIVA DEL CONSELL ASSESSOR DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL

En data 10 de juliol de 2012 es constitueix el Consell assessor del Pla d'ordenació urbanística municipal .

El formen 16 membres què representen les institucions, estaments i col·legis professionals de l’àmbit urbanístic, econòmic, industrial i empresarial de la ciutat com a òrgan d’informació, debat i proposta sobre el Pla.


Llegir més
 

Pujar
20/04/2012 - Minuartia comença a elaborar els documents ambientals del POUM

L'Ajuntament de Lleida encarrega a l'empresa Minuartia l'elaboració dels documents ambientals del Pla d'ordenació urbanística municipal.

 

Pujar
11/11/2011 - Publicació de Plec de clàusules administratives per l'elaboració de la documentació mediambiental

Plec de clàusules administratives particulars que ha de regir el contracte de serveis mitjançant procediment obert per l'elaboració de la documentació medi ambiental del Pla d'ordenació urbanística municipal.

Llegir més
 

Pujar
24/10/2011 - La Paeria encarrega els estudis mediambientals del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal

S’inicia el procediment licitatori per un import global de 108.324 € distribuïts en quatre anualitats.

Llegir més
 

Pujar
10/10/2011 - PRESENTACIÓ del LLOC  web del POUM

En data 10 d’octubre de 2011 es posa en marxa el nou lloc web de l’Ajuntament de Lleida, relatiu al nou Pla d’ordenació urbanística municipal que té com a funció principal facilitar la divulgació i comprensió dels seus continguts i que, alhora, pretén ser un canal d’informació i vehicle incentivador de la participació ciutadana.

 

Pujar
07/10/2011 - Aprovació pel Ple de l'Ajuntament dels documents d’Inici i Formulació i del Programa de participació ciutadana

El Ple de l'Ajuntament aprova els documents d’Inici i Formulació i del Programa de participació ciutadana del Pla d’ordenació urbanística municipal de Lleida 2015.

 

Pujar
03/10/2011 - La Paeria dóna el tret de sortida al nou Planejament General

Els estudis aniran encaminats a optimitzar el sòl previst perquè s’ajusti a la demanda i potenciar l’habitatge protegit i els usos comercials.

Llegir més
 

Pujar
08/04/2011 - La Paeria encarrega els primers estudis per al nou Planejament General

El paer en cap, Àngel Ros, i el rector, Joan Viñas, han signat diversos convenis per tal que la UdL elabori 7 treballs de diagnosi sobre Lleida i l’Horta de cara a preparar el nou ordenament urbanístic.

Llegir més
 

Pujar